Заврши мисијата на векот, целиот тим и тренерот се спасени од пештерата на стравот во Тајланд

 Breaking News

Заврши мисијата на векот, целиот тим и тренерот се спасени од пештерата на стравот во Тајланд

Заврши мисијата на векот, целиот тим и тренерот се спасени од пештерата на стравот во Тајланд
July 10
20:15 2018

Според странските медиуми, успешно е завршена е мисијата на спасувањето на 12 момчиња и нивниот пренер од пештерата во која беа заробени од 23 јуни. Сите се надвор и на безбедно.

Коментари

Коментари

Related Articles