Заев за Сител: И еден глас „ЗА“ повеќе ќе значи успешен референдум, верувам во исполнување на цензусот (Видео)

 Breaking News

Заев за Сител: И еден глас „ЗА“ повеќе ќе значи успешен референдум, верувам во исполнување на цензусот (Видео)

Заев за Сител: И еден глас „ЗА“ повеќе ќе значи успешен референдум, верувам во исполнување на цензусот (Видео)
September 27
16:31 2018

Премиерот Зоран Заев во интервју за Сител Телевизија говореше за референдумот на 30. септември и Договорот со Грција.

Тој вели дека и еден глас За повеќе ќе значи успешен референдум.

Коментари

Коментари

Related Articles