Заев ќе ве насмее, лафи гевгелиски: И шо да ви лафум сеа вв Гевгелија за Европа?

 Breaking News

Заев ќе ве насмее, лафи гевгелиски: И шо да ви лафум сеа вв Гевгелија за Европа?

Заев ќе ве насмее, лафи гевгелиски: И шо да ви лафум сеа вв Гевгелија за Европа?
September 25
17:44 2018

Заев ги насмеа гевгеличани, присутни на неговиот настап. Тој им порача:

„И шо да ви лафув сеа уф Гевгелија за Европа?

И натаки и наваки Европа е веќе уф Гевгелија уше многу години наназад“, рече Заев.

Погледнете го видеото во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles