Заев со апел на фејсбук: Правдата и толеранцијата во општеството се наши заеднички цели, да се вложиме целосно и одговорно за да ги достигнеме

 Breaking News

Заев со апел на фејсбук: Правдата и толеранцијата во општеството се наши заеднички цели, да се вложиме целосно и одговорно за да ги достигнеме

Заев со апел на фејсбук: Правдата и толеранцијата во општеството се наши заеднички цели, да се вложиме целосно и одговорно за да ги достигнеме
July 10
22:20 2018

„Омразата и насилството не и прилегаат на Македонија и одат на директна штета на нашата иднина и на нашата младина. Апелирам сите да се воздржиме од говор на омраза и од разгорување нетрпеливост.

Само така, ќе им дадеме можност на институциите да си ја завршат својата работа, за што се платени од граѓаните.

Правдата и толеранцијата во општеството се наши заеднички цели, да се вложиме целосно и одговорно за да ги достигнеме.

Изразувам сочувство до семејството на младиот Саздовски, нека почива во мир.“ напиша премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница.

Коментари

Коментари

Related Articles