ВО ЖИВО: Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)

 Breaking News

ВО ЖИВО: Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)

ВО ЖИВО: Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)
June 12
18:10 2018

Во моментов се чека вклучување во живо од Прес конференција 12.06.2018 на ВМРО-ДПМНЕ.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ќе се обрати до јавноста.

Клик ТУКА за видео:

Коментари

Коментари

Related Articles