ВМРО-ДПМНЕ со видео порака за обединување, повик за антивладиниот протест на 2 јуни пред Владата на Р. Македонија

 Breaking News

ВМРО-ДПМНЕ со видео порака за обединување, повик за антивладиниот протест на 2 јуни пред Владата на Р. Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со видео порака за обединување, повик за антивладиниот протест на 2 јуни пред Владата на Р. Македонија
May 16
17:19 2018

“Новото утро се раѓа, новото утре кое ќе донесе нова надеж за Македонија и за граѓаните на Република Македонија!”

– стои во најавата за големиот антивладин протест, за кој Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одлучи да се одржи на 02.06.2018, со почеток од 20 часот пред Владата на Република Македонија.

Коментари

Коментари

Related Articles