Витанов: Ако на една фирма не и оде, не го менуваме името, туку луѓето кои ја водат (ВИДЕО)

 Breaking News

Витанов: Ако на една фирма не и оде, не го менуваме името, туку луѓето кои ја водат (ВИДЕО)

Витанов: Ако на една фирма не и оде, не го менуваме името, туку луѓето кои ја водат (ВИДЕО)
September 20
23:15 2018

Поранешниот пратеник и заменик министер за економија, а денес успешен менаџер Зоран Витанов на гостувањето во „24 Анализа“.

Нему свои соговорници му беа Трифун Костовски и економскиот советник на Заев, проф. Ванчо Узунов.

Тој зборуваше за начинот на кој власта го „решава“ проблемот со името, нарекувајќи го „инфантилен и мутав“.

Според една од аналогиите на Витанов, „ако не и оди на фирмата, не го менувате името за да и тргне, туку магационерите како Али Ахмети и Амди Бајрам“.

Лекцијата од Витанов за професорот, во видеото подолу:

Коментари

Коментари

Related Articles