Вистински патриоти: Ја прекинаа свадбата за да гласаат за Претседател на Русија, наместо бидермаерот, невестата го зеде гласачкото ливче (Видео)

 Breaking News

Вистински патриоти: Ја прекинаа свадбата за да гласаат за Претседател на Русија, наместо бидермаерот, невестата го зеде гласачкото ливче (Видео)

Вистински патриоти: Ја прекинаа свадбата за да гласаат за Претседател на Русија, наместо бидермаерот, невестата го зеде гласачкото ливче (Видео)
March 19
22:36 2018

За тоа колку му е важно да Русите да го дадат својот глас на изборите за претседател, најдобар пример се овие младоженци кои штотуку венчани се упатија на избирачкото место.

Само што го кажаа “судбоносното да”, двајцата тргнаа да го искористат правото на глас.

Коментари

Коментари

Related Articles