ВИДЕО: Заев „Додека дишам, додека го дишам овој македонски воздух и додека ме држи памет, дека мојот дедо, татко, сите мои предци… сме македонци… тоа не може да се случи…“

 Breaking News

ВИДЕО: Заев „Додека дишам, додека го дишам овој македонски воздух и додека ме држи памет, дека мојот дедо, татко, сите мои предци… сме македонци… тоа не може да се случи…“

ВИДЕО: Заев „Додека дишам, додека го дишам овој македонски воздух и додека ме држи памет, дека мојот дедо, татко, сите мои предци… сме македонци… тоа не може да се случи…“
June 13
07:57 2018

„Додека диши, Заев лаже!

Кога се колне во дедо, татко, син и ќерка, лаже!

Додека ве гледа во очи, се смее и ве лаже

И кога збори за Уставот на Република Македонија, лаже

И многу работи ќе се сменат, но овој човек нема да престане да лаже!“ напиша Антонио Милошоски на својата фејсбук страница, во прилог поставувајќи и видео:

Коментари

Коментари

Related Articles