ВИДЕО: Цел Свет се чуди од снимена спектакуларна пијавица во Средоземно Море

 Breaking News

ВИДЕО: Цел Свет се чуди од снимена спектакуларна пијавица во Средоземно Море

ВИДЕО: Цел Свет се чуди од снимена спектакуларна пијавица во Средоземно Море
August 06
15:39 2018

Кај италијанскиот остров Пантелерија во Средоземното море се формирала пијавица, која привлекла големо внимание.

На видеото се гледа како прави млазови. Погледнете го во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles