ВИДЕО: Шах-мат за Сергеј Варошлија „модната икона“ од страна на Стефан Лазаров

 Breaking News

ВИДЕО: Шах-мат за Сергеј Варошлија „модната икона“ од страна на Стефан Лазаров

ВИДЕО: Шах-мат за Сергеј Варошлија „модната икона“ од страна на Стефан Лазаров
August 08
21:11 2018

Сергеј Варошлија кој е позната модна икона кој има своја емисија на телевизијата 1 тв на која обично главна тема се девојкии кои лошо се облeкуваат, односно за нивниот вкус за мода.

Сергеј во претходните видеа критикуваше секакви девојки кои имаат отворени слики на инстаграм, па Стефан му спротистави на Сергеј критикувајки го неговиот изглед погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles