ВИДЕО: Поплавата на летувалиштето не му пречела – земал душек и запливал на раскрсница

 Breaking News

ВИДЕО: Поплавата на летувалиштето не му пречела – земал душек и запливал на раскрсница

ВИДЕО: Поплавата на летувалиштето не му пречела – земал душек и запливал на раскрсница
September 28
09:38 2018

И покрај поплавите на шпанското летувалиште Бендир, еден од туристите не бил спречен убаво да си помине.

Земал душек на дување и решил да плива во водата среде поплавената улица.

Сепак, иако нему му било очигледно забавно, метеоролозите најавуваат жолт аларм и посилни врнежи.

Исто така, поради нестабилното време, многу медузи заврѓиле на плажа.

Коментари

Коментари

Related Articles