ВИДЕО: Ова не е река, вака изгледа автопатот после разорниот ураган Флоренс

 Breaking News

ВИДЕО: Ова не е река, вака изгледа автопатот после разорниот ураган Флоренс

ВИДЕО: Ова не е река, вака изгледа автопатот после разорниот ураган Флоренс
September 20
17:48 2018

Ураганот Флоренс кој беснее во САД зад себе остави најмалку 33 мртви.

Околу 343.000 луѓе останаа без електрична енергија во Северна Каролина, а во меѓувреме водостоите на реките само растат.

Сериозноста на ситуацијата најдобро се покажува преки ова видео. Кога би го гледале автопатот од воздух би помислиле дека станува збор за река.

Коментари

Коментари

Related Articles