Видео: Невреме на чекор од Македонија – град за 7 минути предизвика штети во регионот

 Breaking News

Видео: Невреме на чекор од Македонија – град за 7 минути предизвика штети во регионот

Видео: Невреме на чекор од Македонија – град за 7 минути предизвика штети во регионот
May 15
14:12 2018

Противградните стрелци велат дека исфрлиле ракети и пред надлежните да го наредат тоа, но не помогнало.

Град со големина на лешник, кој вчера паѓал 7 минути, обелел и уништил сѐ во селото Миличеви над Чачак.

На интернет се појавија и снимки од Карагуевац на кој се гледа како паѓа град.

Невремето го зафати и Белград и предизвика целоцен сообраќаен колапс. Центарот на престолнината бил парализиран, а магистралите целосно поплавени.

Коментари

Коментари

Related Articles