ВИДЕО: Невидена зима во септември – Грција завеана, а туристите на плажа

 Breaking News

ВИДЕО: Невидена зима во септември – Грција завеана, а туристите на плажа

ВИДЕО: Невидена зима во септември – Грција завеана, а туристите на плажа
September 27
13:13 2018

Многумина од туристите се се уште на годишен одмор, а Грција е местото каде повеќето луѓе од Балканов летуваат.

Многумина кои уште го користат годишниот одмор во Грција се запрепастени од глетката.

Не е необично во оваа земја да падне снег, но во ова време од годината е многу рано.

Погледнете како изгледа сега Грција:

Коментари

Коментари

Related Articles