ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев

 Breaking News

ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев

ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев
September 14
12:17 2018

Ресторанот KFC Почна со работа во Skopje City Mall а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња.

Кога е гага, редот е огромен, а да јаде дојде и премиерот Заев.

Коментари

Коментари

Related Articles