ВИДЕО: Бугарката Глорија ја препеа „Едно име имаме“ па Македонија ја замени со Бугарија – сега пишува биографија

 Breaking News

ВИДЕО: Бугарката Глорија ја препеа „Едно име имаме“ па Македонија ја замени со Бугарија – сега пишува биографија

ВИДЕО: Бугарката Глорија ја препеа „Едно име имаме“ па Македонија ја замени со Бугарија – сега пишува биографија
September 12
18:58 2018

Пејачката Глорија која ја препеа песната македонската новосоздадена песна со патриотска содржина „Едно име имаме“.

Таа сега пишува биографија во која открива дека сакала само тројца мажи во животот и дека сиггурно се разминала со принцот на бел коњ.

„Една вера имаме, еден живот имаме. Б’лгарија цела да е, секој да ја знае! Ако некој рече дека Б’лгарија е мала, има уште 8 дела за да биде цела!!?“ – пее Глорија во својата верзија.

Ова е бугарската верзија, која е изменета но сепак се работи за копија на оригиналот.

Коментари

Коментари

Related Articles