Васко Ефтов: Јас не АГИТИРАМ, јас не БОЈКОТИРАМ, јас ИГНОРИРАМ

 Breaking News

Васко Ефтов: Јас не АГИТИРАМ, јас не БОЈКОТИРАМ, јас ИГНОРИРАМ

Васко Ефтов: Јас не АГИТИРАМ, јас не БОЈКОТИРАМ, јас ИГНОРИРАМ
August 08
19:18 2018

„Во мојот календар, во 2018 година, септември има 29 дена. Можеби ќе живеам еден ден помалку оваа година, но затоа нема да живеам во срам цел живот.

Јас не АГИТИРАМ (За или Против Референдумот). Јас не БОЈКОТИРАМ. Јас ИГНОРИРАМ.

Ги игнорирам сите и игнорирам се што е причина да ја ИГНОРИРАМЕ (се откажуваме) нашата историја и да го ИГНОРИРАМЕ (продаваме) нашето име.

Јас не ви давам легитимитет ниту со мојот глас, ниту со мојот бојкот. Јас само (ВЕ) ИГНОРИРАМ”, напиша новинарот Васко Ефтов на својата Фејсбук фан страна.

Коментари

Коментари

Related Articles