Васко Ефтов: Денес се случи македонски народ, се поклонувам пред тој народ

 Breaking News

Васко Ефтов: Денес се случи македонски народ, се поклонувам пред тој народ

Васко Ефтов: Денес се случи македонски народ, се поклонувам пред тој народ
October 01
07:28 2018

Васко Ефтов во својот фејсбук фан клуб напиша: Денес се случи МАКЕДОНСКИ НАРОД! Се поклонувам пред тој НАРОД!
На ова следеа низ од коментари на неговите фанови, различни по содржина.

Коментари

Коментари

Related Articles