Утре е голем и тежок празник: Сите жени треба да го направат ова за да им се исполни најголемата желба

 Breaking News

Утре е голем и тежок празник: Сите жени треба да го направат ова за да им се исполни најголемата желба

Утре е голем и тежок празник: Сите жени треба да го направат ова за да им се исполни најголемата желба
August 03
20:00 2018

Утре е голем празник за жените, се слави нивната заштитничка Блажена Марија.

Сите жени и девојки утре треба да одат во црква, да запалат свеќа и да се помолат на заштитничката. Ако и побараат да им исполни една желба, таа нема да ги одбие.

Утре не се работи, не се чисти, а не се работи ни на поле.

Се верува дека добрите жени утре цел ден се под заштита на оваа светица. Утре денот треба да си го посветите на себе и на одмарање.

Коментари

Коментари

Related Articles