Тања Каракамишева: Македонци, пренесувајте ја вистината за нас понатаму!

 Breaking News

Тања Каракамишева: Македонци, пренесувајте ја вистината за нас понатаму!

Тања Каракамишева: Македонци, пренесувајте ја вистината за нас понатаму!
July 10
22:43 2018

„Македонци, пренесувајте ја вистината за нас понатаму!“ со овие зборови и со објавување на англиска верзија на linkedin, професорката Тања Каракамишева повика на пренесување на вистината за нас.

Целосниот линк од англиската верзија ТУКА.

Коментари

Коментари

Related Articles