Street dance Гет Фит од Штип со освоено второ место во Србија (фото)

 Breaking News

Street dance Гет Фит од Штип со освоено второ место во Србија (фото)

Street dance Гет Фит од Штип со освоено второ место во Србија (фото)
June 11
19:08 2018

На 9-ти и 10-ти Јуни во Јагодина Србија се одржи Интернационален натпревар по хип хоп и модерни танци каде што учествуваа над 2000 танчери.

Street dance Гет Фит групата од Штип и покрај тешката конкуренција се пласираа со 2ро место во категорија Street dance show group Adults.

Погледнете дел од атмосферата таму:

Коментари

Коментари

Related Articles