Стефан на гости кај Сергеј, на кучето му дадоа име Стефан, еве како поминаа (ВИДЕО)

 Breaking News

Стефан на гости кај Сергеј, на кучето му дадоа име Стефан, еве како поминаа (ВИДЕО)

Стефан на гости кај Сергеј, на кучето му дадоа име Стефан, еве како поминаа (ВИДЕО)
August 09
21:45 2018

Познатиот стилист Сергеј Варошлија денеска во неговата емисија „Мода“ на „1ТВ“ го угости момчето кое пред само неколку дена јавно го повика на социјалните мрежи, Стефан Лазаров.

Младиот скопјанец ја прифати поканата на Сергеј и денеска гостуваше во неговата емисија.

При крајот на емисијата Стефан го запозна малечкото кученце кое ќе го носи името по неговото, Стефан, предлог на Сергеј се разбира.

Како си помина Стефан на гости кај Варошлија, погледнете подолу:

Коментари

Коментари

Related Articles