Среќавам еден школски од средно, ќецарош, понављач, го глеам…

 Breaking News

Среќавам еден школски од средно, ќецарош, понављач, го глеам…

Среќавам еден школски од средно, ќецарош, понављач, го глеам…
June 30
14:35 2018

Среќавам еден школски од средно, ќецарош, понављач…

Ја: Кај си бе школски, ич не те глеам, ко у Истамбул да живееме мајку му. Шо има, шо праиш, шо се дешава?

Школскиот: Ништо посебно брат, си го живеам сонот.

Ја: Е како бе?

Школскиот: Спијам до 5 попладне…

Извор: МиТ

Коментари

Коментари

Related Articles