Сите заедно да и помогнеме на Цаци

 Breaking News

Сите заедно да и помогнеме на Цаци

Сите заедно да и помогнеме на Цаци
November 14
17:00 2018

Пред една година, по преживеаниот епилептичен напад, Цаци беше дијагностицирана со Глиобластома-малиген тумур во моторниот кортекс, од левата страна на главата.По итна хирушка интервенција, проследена со радиотерапија и девет циклуса на хемотарапија резултатите упатуваат кон позитивен исход, меѓутоа на последниот преглед, туморот повторно се појавил и напредува со голема брзина.

На Цаци во моментов ѝ е потребна втора брза хирушка интервенција, која повторно ке се одржи во Скопје, Македонија. Поради тоа што ова е еден од најагреивните форми на канцер, единствената шанса е лекувањето во специјализираната клиника на универзитетот во Тексас MD Anderson Cancer Centar, каде што проценката за нејзиното лекунање е околу 200 000 долари.

Ве замолуваме сите кои што можете заедно да и помогнеме на Цаци да ја победи болеста затоа што нејзината борба е и наша борба.

Доколку сакате да донирате колку што можете тоа може да го направите ОВДЕ,

Исто така и преку сметката за Цаци на Стопанска банка со број 200003381608851.

За уплати од странство ставени на располагање се две девизни сметки

IBAN: MK07200003381613507 USD

MKO7200003381611470 EUR

Исто така активна е телефонска линија за донации на Vip 143 483

и на t mobile 143 107

Коментари

Коментари

Related Articles