Сигурно не сте го забележиле овој детаљ на календарот за месец јули 2018 година

 Breaking News

Сигурно не сте го забележиле овој детаљ на календарот за месец јули 2018 година

Сигурно не сте го забележиле овој детаљ на календарот за месец јули 2018 година
July 27
22:24 2018

Ако сте меѓу оние на кои им се чини дека Јули се чини подолг и од тоа што ни се чини Јануари во право сте.

Покрај времето кое се чини како да е есен, оваа гоодина јули има еден детаљ кој сигурно не сте го приметиле досега.

Имено оваа година јули има 5 понеделници и 5 вторници.

Ретко се случувамесецот да почне во недела, и поради тоа има 5 понеделници и вторници, па затоа не е ни чудно што овој месец ни се чини малку подолг од останатите.

Коментари

Коментари

Related Articles