Шокантно откритие: Ни се „сервираат“ ли повторно лаги!? НАСА уништувала докази на Марс!?

 Breaking News

Шокантно откритие: Ни се „сервираат“ ли повторно лаги!? НАСА уништувала докази на Марс!?

Шокантно откритие: Ни се „сервираат“ ли повторно лаги!? НАСА уништувала докази на Марс!?
July 19
10:59 2018

Американската вселенска агенција НАСА, очигледно, уништила живи организми на Марс, а на тоа покажуваат голем број извештаи.

Извештајот против НАСА е составен од тоа дека постоеле органски молекули на Марс неколку децении претходно.

Во него се претпоставува дека причината зошто сега нема такви молекули е дека НАСА ги уништила во текот на нивното тестирање.

„Живот на Марс? НАСА можеби случајно уништи доказ за постоење на вонземјани на црвената планета и тоа пред 50 години“, пишува во магазинот „Геофизички истражувања“.

Контроверзите со живите организми на Марс се појавија поради мисијата наречена „Викинг“, која имаше намера да го истражи органискиот материјал на Црвената планета, но на крајот не успеа да го пронајде.

Коментари

Коментари

Related Articles