Северномакедонци, пребројте си се на журката – истиов БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот

 Breaking News

Северномакедонци, пребројте си се на журката – истиов БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот

Северномакедонци, пребројте си се на журката – истиов БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот
July 15
20:36 2018

„Северномакедонци, пребројте си се вечерва на журката!

Истиов дебакл и БОЈКОТ ќе ви се случи и на референдумот

Секогаш Македонија

Никогаш северна“ напиша Александар Пандов на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles