Се сеќавате на харизматичната Нина Костовска? Денеска дипломираше на Државниот универзитет во Тетово

 Breaking News

Се сеќавате на харизматичната Нина Костовска? Денеска дипломираше на Државниот универзитет во Тетово

Се сеќавате на харизматичната Нина Костовска? Денеска дипломираше на Државниот универзитет во Тетово
May 16
16:25 2018

Нина Костовска од Тетово, која јавноста лани ја запозна преку видеото „Како ќе реагирате ако ве служи фармацевтски техничар со Даунов синдром?“ од кампањата на Европската Унија и УНИЦЕФ „Биди фер – за детство без пречки“, вчера дипломираше на Државниот универзитет во Тетово на катедрата за македонски јазик и книжевност

Нина е доказ за тоа дека, кога им се дава фер шанса, децата и младите со попреченост можат да се остварат. Затоа, искрено и честитаме на дипломирањето и и посакуваме уште многу успеси во животот! Браво Нина!

Коментари

Коментари

Related Articles