Се сеќавате ли на малиот Трајче од Струмица – погледнете како изгледа денес

 Breaking News

Се сеќавате ли на малиот Трајче од Струмица – погледнете како изгледа денес

Се сеќавате ли на малиот Трајче од Струмица – погледнете како изгледа денес
September 14
16:29 2018

Дали се сеќавате на малиот Трајче Георгиев од Струмица, кој жареше и палеше на сцената на „Пинкови ѕвездички“, а цела Македонија беше горда на него.

Денес Трајче има 17 години и сѐ уште се занимава со музика, а секако и не престанува да реди успеси.

Тој ја имаше честа да се појави на иста сцена заедно со балканската ѕвезда Тони Цетински. Погледнете како изгледа денес:

Коментари

Коментари

Related Articles