Се продава црниот фустан на Мерлин Монро (ФОТО)

 Breaking News

Се продава црниот фустан на Мерлин Монро (ФОТО)

Се продава црниот фустан на Мерлин Монро (ФОТО)
May 16
01:31 2018

На аукција во Лас Вегас на 23 јуни ќе бидат понудени девет предмети , вклучувајќи го и црниот фустан, како и фотографија на Мерлин Монро од 1950 година.

На аукцијата ќе се најде и црниот фустан на холивудската дива Мерлин Монро, а целта на сретствата од аукцијата ќе бидат наменети за отплаќање на долг на прецедателскиот музеј настанат после купувањето на неколку предмети од страна на музејот.

Понудените предмети би можеле да достигнат вредност поголема од 60 000 долари.

Коментари

Коментари

Related Articles