Само седум дена по свадбата српскиот пејач призна: Нашиот живот не е бајка

 Breaking News

Само седум дена по свадбата српскиот пејач призна: Нашиот живот не е бајка

Само седум дена по свадбата српскиот пејач призна: Нашиот живот не е бајка
September 28
09:40 2018

Иако се венчаа пред само седум дена, пејачот на Гранд Стеван Анџелковиќ и неговата избраничка Наташа кои направија свадба за паметење, сепак не живеат во идила како што сите мислат.

Нештата не беа секогаш вака како бајка, имавме проблеми но ги надминавме.

Знаев да бидам на почеток тврдоглав и импулсивен, а и таа. Се каравме и смирувавме, често се случуваше тоа, вели тој.

Вели таа е енергична, крши чаши се кажува во лице, а тој е смирен и нема сличности меѓу нив, но тоа и ги привлекло.

Коментари

Коментари

Related Articles