Росоклија: КОИ СМЕ – За Македонија и за македонската нација, за нас и за нашето постоење, или против!

 Breaking News

Росоклија: КОИ СМЕ – За Македонија и за македонската нација, за нас и за нашето постоење, или против!

Росоклија: КОИ СМЕ – За Македонија и за македонската нација, за нас и за нашето постоење, или против!
August 16
09:13 2018

КОИ СМЕ

,,Знаеш, не е идеално ама…., знаеш мораме…., знаеш Америка…знаеш иднина, знаеш војна, знаеш….“

Нашиот став кон наметнатите ,,договори“ со Грција и со Бугарија одредува кои сме, не бедата на нашето објаснување и рационализирање зошто поддржуваме национално предавство.

Овој пат, како никогаш претходно, диференцијацијата е кристално јасна. Ни партии ни кого мразиме ни кого сакаме.

За Македонија и за македонската нација, за нас и за нашето постоење, или против!

Коментари

Коментари

Related Articles