Принцот Џорџ не смее да има најдобро другарче на училиште. Еве зошто

 Breaking News

Принцот Џорџ не смее да има најдобро другарче на училиште. Еве зошто

Принцот Џорџ не смее да има најдобро другарче на училиште. Еве зошто
June 13
10:42 2018

Со самото тоа што е дел од британското кралско семејство , може да се каже дека принцот Џорџ нема да има обично детство како и сите други дечиња на негова возраст.

Принцот Џорџ неодамна тргна на училиште и има правила кон кој тој треба да се придржува, имено тој не смее да има најдобро другарче од училиште.

Ова правило не важи само за него , туку важи за сите дечиња од училиштето бидејќи раководителите на училиштето сметаат дека не е добро за децата тие да се делат и да се групираат на групи и да имаат по едно или две најдобри другарчиња, туку тие сметаат дека за децата е најдобро сите заедно да се дружат и да играат, за да на тој начин никој не се чуствува запоставен.

Во училиштето постои и правило дека ако некое детенце прави роденденска забава и не ги кани сите од класот , тогаш тоа дете не смее да дели покани за својот роденден пред другите дечиња од класот.

Коментари

Коментари

Related Articles