Преку интернет нарачал обичен бандаж, кога пристигнала пратката не можел да поверува

 Breaking News

Преку интернет нарачал обичен бандаж, кога пристигнала пратката не можел да поверува

Преку интернет нарачал обичен бандаж, кога пристигнала пратката не можел да поверува
May 10
18:32 2018

Интернет е преполн со приказни за проневера со онлајн купување.

Она кога ќе нарачате мобилен а ќе ви стигне цигла, но оваа приказна е многу подобра.

Имено корисник на еден форум објавил дека преку интернет нарачал бандаж за својот автомобил марка БМВ, па после една недела, откако нарачал преку „Амазон“ му стигнала пратката, но наместо обичен бандаж, добил тркачки од Формула 1.

Котисникот повикал експерти за да му кажат колкава е вредноста на вавиот бандаж, а одговорот го шокирал, некои од нив рекле дека вакво нешто може да вреди и 30.000 долари.

Нејасно е како е дојдено до оваа забуна на „Амазон“. Ваквите бандажи не се наменети за масовна продажба, па најверојатно некому од тимот на Ф1 му недостига еден многу важен дел.

Коментари

Коментари

Related Articles