Прекрасно: Се појави изгледот на новиот АјФон за 2018!? (ФОТО+ВИДЕО)

 Breaking News

Прекрасно: Се појави изгледот на новиот АјФон за 2018!? (ФОТО+ВИДЕО)

Прекрасно: Се појави изгледот на новиот АјФон за 2018!? (ФОТО+ВИДЕО)
July 05
09:48 2018

Новите фотографии кои се појавија деновиве, покажуваат како би можеле да изгледаат два од три нови АјФон модели кои се очекуваат годинава.

Фотографиите се базирани на информации за телефоните, кои се појавија во претходните месеци.

„Епл“ годинава планира три Ајфон модели: 5,8-инчен ОЛЕД Ајфон Х, 6,1-инчен ЛЦД Ајфон кој ќе биде подостапен, како и 6,5-инчен ОЛЕД Ајфон Х Плус.

Како што може да се види, пониска цена на ЛЦД АјФон моделот ќе биде постигната со отстранување на некои важни функции, како систем со две камери итн.

Сите модели би требало да бидат претставени во текот на септември.

Коментари

Коментари

Related Articles