Поштар е татко на 1.300 деца – во тоа успеал на неверојатен начин

 Breaking News

Поштар е татко на 1.300 деца – во тоа успеал на неверојатен начин

Поштар е татко на 1.300 деца – во тоа успеал на неверојатен начин
September 28
20:34 2018

Осумдесет и седум годишен поштар од Тенесиј е татко на дури 1.300 деца, штоа е потврдено со ДНК анализа.

Тој наведува дека не се срами поради тоа и дека често, додека бил во најдобрите години, ја изневерувал Џони Кеш.

Немам од што да се плашам. Шеесетите години беа добри години и тогаш често го имитирав Џони Кеш, а тоа на дамите многу им се допадна. Некои навитина мислеа дека суум Џони Кеш – објаснил тој.

Со овој случај цели 15 години се заниамавал приватниот детектив Сид Рој, а вели дека не можел да замисли дека со еден случај ќе се занимава подолго од една деценија, пренесува Worldnewsdailyrepor.

Тогаш почнав да откривам цела мистерија и оваа истрага ми беше лична мисија.

На овој случај работв кога и да имав време.

Едноставно, ми требаше многу време за да ги слушнам сите исповеди – рекол детективот.

Во откривање на овој случај вели дека многу му помогнало тоа што ДНК тестирањата станале многу попристапни и лесни, со ѓто се испоставило дека овој човек е татко на уште неколку деца.

Коментари

Коментари

Related Articles