Планирал да го снима невремето, го снимил најстрашниот момент во неговиот живот

 Breaking News

Планирал да го снима невремето, го снимил најстрашниот момент во неговиот живот

Планирал да го снима невремето, го снимил најстрашниот момент во неговиот живот
September 09
16:17 2017

Кога 38-годишниот Даниел Модл излегол надвор да го снима невремето, не бил свесен дека тоа за миг ќе дојде до неговиот двор. Тој стоел на терасата во дворот во Gjerstad, Aust-Agder, и сакал да ги снима молњите на небото. Природата, сепак, планирала нешто повеќе за него.


Даниел бил сведок на удар на гром на растојание од околу 5 метри од местото каде што стоел. Тој не бил доволно брз за да го сними моменталниот удар на громот, но ги документирал последиците. Од видеото и сликите можеме да сведочиме за моќта на природата.


Коментари

Коментари

Related Articles