Перо Антиќ до градоначалникот Шилегов: Имај милост, вака не јаделе комарци 36 години!

 Breaking News

Перо Антиќ до градоначалникот Шилегов: Имај милост, вака не јаделе комарци 36 години!

Перо Антиќ до градоначалникот Шилегов: Имај милост, вака не јаделе комарци 36 години!
August 08
22:46 2018

Дали треба на градоначалникот Шилегов да му доставиме сметки за Аутан и слични препарати или да го замолиме да испрска конечно за комарци?!?

Па имај милост, вака не јаделе комарци – со сигурност тврдам 36 години!!

Се надевам на разбирање и брза реакција или некој паричен надомест за граѓаните 🙂

Коментари

Коментари

Related Articles