Пандов: Помине ли ова, на секого да му биде јасно дека овие тирани и уставот ќе го менуваат со 61 пратеник

 Breaking News

Пандов: Помине ли ова, на секого да му биде јасно дека овие тирани и уставот ќе го менуваат со 61 пратеник

Пандов: Помине ли ова, на секого да му биде јасно дека овие тирани и уставот ќе го менуваат со 61 пратеник
July 18
09:00 2018

После состанокот на Хан со Таљат, во собранието се појавува нова точка на дневен ред, со европско знаменце, за измени на законот околу изборот на ДИК.

Па така ако до сега ДИК се бираше со 81 пратеник, што ќе рече мора да биде усогласен со опозицијата, новото законско решение предвидува избор на ДИК да биде со 61 пратеник.

Ако опозицијата премине преку ова газење и тешка злоупотреба на демократијата, треба да знаат дека хунтава во наредниот период, не што ќе тепаат и апсат, туку и најбрутално ќе почнат со ликвидации на секој нивни противник.

Помине ли ова, на секого да му биде јасно дека овие тирани и уставот ќе го менуваат со 61 пратеник. – Напиша Александар Пандов на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles