Овие близнаци не плачат единствено кога ќе ги стават образ до образ (ВИДЕО)

 Breaking News

Овие близнаци не плачат единствено кога ќе ги стават образ до образ (ВИДЕО)

Овие близнаци не плачат единствено кога ќе ги стават образ до образ (ВИДЕО)
May 28
09:53 2018

Баш овака изгледа вистинската љубов, овие браќа се неразделни, и да се надеваме дека така ќе останат цел живот.

Близнаците Вестон И Кејлеб Лајман од Орландо, се родени како здрави бебиња, но по раѓањето тие постојано плачеле и никој не знаел како да ги смири. Тие се родени 28 фебруари оваа година, и имаат уште две постари сестрички. Веднаш по раѓањето лекарите пробале да ги разделат, но во тоа не успеале, бидејќи тие без престанок врискале и пискале.

За среќа, бабицата во болницата приметила дека бебињата не плачат само кога ќе ги наместат едно до друго со образите. Ова зборува за тоа само колку може да биде братската љубов силна, дури и пред да станат свесни децата.

Гордите родители Лиса и Ден , морале оваа неверојатна приказна да ја поделат на социјалните мрежи. Вестон и Кејлеб сега се поголеми, меѓутоа работите не се сменети тие се најмирни само кога се наместени еден до друг.

Во продолжение погледнете го видеото од слатките братчиња.

Коментари

Коментари

Related Articles