Оливер Спасовски се огласи на Твитер со важна информација за сите граѓани на Р. Македонија

 Breaking News

Оливер Спасовски се огласи на Твитер со важна информација за сите граѓани на Р. Македонија

Оливер Спасовски се огласи на Твитер со важна информација за сите граѓани на Р. Македонија
September 29
14:30 2018

МВР, Оливер Спасовски на својот твитер профил се огласи со информација за сите граѓани на Р.Македонија:

Коментари

Коментари

Related Articles