Олеснете си ја работата околу зимницата – трик со кој ќе си ја скратите маката

 Breaking News

Олеснете си ја работата околу зимницата – трик со кој ќе си ја скратите маката

Олеснете си ја работата околу зимницата – трик со кој ќе си ја скратите маката
September 14
16:25 2018

Септември е месец симбол на туршија, пиперки, ајвар и зимница, а постојат лесни трикови за да си ја олесните многу работата во кујната.

Имено, кога правите ајвар за полесно да ги излупите пиепрките, се што ви треба е кесе.

Ако сакате полесно да ги излупите пиперките кои ги печете, ставете ги во кесе и заврзете го.

Нека стои одреден период, па сама ќе се оддели лушпата и се ќе оди побрзо.

Коментари

Коментари

Related Articles