Никола Попоски: Немам мандат и не учествувам во промена на Уставното Име

 Breaking News

Никола Попоски: Немам мандат и не учествувам во промена на Уставното Име

Никола Попоски: Немам мандат и не учествувам во промена на Уставното Име
September 27
20:41 2018

Врз основа на изборот за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието на Република Македонија и нашата изборна програма, јасно е дека немам мандат и не учествувам во промена на Уставот на Република Македонија со цел промена на Уставното Име.

Коментари

Коментари

Related Articles