Нема повеќе тајни: Се појавија фотографии од новиот телефон на Самсунг (ФОТО)

 Breaking News

Нема повеќе тајни: Се појавија фотографии од новиот телефон на Самсунг (ФОТО)

Нема повеќе тајни: Се појавија фотографии од новиот телефон на Самсунг (ФОТО)
July 20
12:14 2018

За три недели Самсунг во Њујорк ќе го претстави новиот „Note“, а се појавија и нови фотографии од уредот. Очигледно, ќе биде сличен на својот претходник.

За дизајнот на „Galaxy Note 9“ не се знае повеќе од тоа, а според фотографиите кои се појавија на социјалните мрежи, наводно се прикажува новиот модел.

Доколку се точни фотографиите, „Note 9“ ќе има сензор за препознавање на отпечаток сместен под камерата, како и кај „Galaxy S9“.

Во секој случај, наскоро ќе дознаеме дали е вистина ова, зашто Самсунг испрати покани за промоцијата на деветти август во Њујорк, каде што ќе биде објавен телефонот.

Коментари

Коментари

Related Articles