Нема да ви се верува како изгледа Белата Куќа со Меланија за новогодишни празници! (ВИДЕО)

 Breaking News

Нема да ви се верува како изгледа Белата Куќа со Меланија за новогодишни празници! (ВИДЕО)

Нема да ви се верува како изгледа Белата Куќа со Меланија за новогодишни празници! (ВИДЕО)
November 29
22:58 2017

Нема да ви се верува како изгледа Белата Куќа за новогодишни празници! Белата куќа блесна во новогодишен сјај, благодарение на Меланија Трамп! Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles