Нејзе не сте ја виделе досега, oва е мајката на Драгана Мирковиќ

 Breaking News

Нејзе не сте ја виделе досега, oва е мајката на Драгана Мирковиќ

Нејзе не сте ја виделе досега, oва е мајката на Драгана Мирковиќ
September 28
22:53 2018

Пејачката Драгана Мирковиќ е позната како некој кој не сака своето семејство да го експонира во јавност.

Во ретки интервјуа в кои зборува за својата мајка и татко, Драгана вели дека тие биле очајни поради нејзините здравствени проблеми кои ги имала како дете.

Имав една година кога забележале дека имам исчашени колкови.

Во тоа време тоа беше голем проблем. Бев пред операција од која не се очекуваше успех.

Децата со таков проблем се очекува да останат со едн пократка нова. Родителите ми биле очајни, мајка ми многу плачела.

Било трагедија да се има женско дете кое не може да оди. Нашиот стар кум рекол „Немој да плачеш, детет ќе биде нешто посебно“.

До следната година сум била по болници, постојано вп гипс, на терапии, одвоена од мајка ми, бидејќи не 1 дозволувале да биде со мене“ раскажала пејачката.

Погледнете како изгледа нејзината мајка:

Коментари

Коментари

Related Articles