Многу е корисна – Секоја правосмукалка има вакви дупки на цевката, откриено за што служат

 Breaking News

Многу е корисна – Секоја правосмукалка има вакви дупки на цевката, откриено за што служат

Многу е корисна – Секоја правосмукалка има вакви дупки на цевката, откриено за што служат
June 10
10:40 2018

Предметите кои секојдневно ги користиме често имаат функции кои уште повеќе ни ја олеснуваат работата со нив.

Сепак тие функии остануваат неискористени, бидејќи не знаеме за нив. Една од нив е функцијата на дупчињата кои се наоѓаат на цевката на правосмукалката.

Имено, тие се наменети за намалување на силата на правосмукалката. Тоа е погодно кога на пример, ги чистите завесите.

Исто така ќе биде од помош ако се заглави нешто во цевката. Со отворањето на овој отворр брзо ја намалувате силата на правосмукалката и ја заштитувате од прегревање.

Коментари

Коментари

Related Articles