Милена сама се грижи за четири деца и добитокот на село, жената за која зборува цел регион

 Breaking News

Милена сама се грижи за четири деца и добитокот на село, жената за која зборува цел регион

Милена сама се грижи за четири деца и добитокот на село, жената за која зборува цел регион
September 12
17:24 2018

По смртта на сопругот, 34-годишната Милена од Хрватска сама се грижи за своите четири деца, на големиот селски имот.

Таа како што пренесуваат сите хрватски медиуми, сама се грижи и за обвите кои ги имаат, а со петарди ги брка волците.

Фрлам по две три петарди кога ќе почнат да завиваат и тие бегаат, морам да се грижам. Возам и трактор. Имаме и 40 крави, свињи, се грижиме со четирите ќерки за нив, вели таа.

Нејзините деца имаат шест, девет, десет и дванаесет години. Вели се прави сама, го издржува семејството, а некогаш и помагаат во работата и соседите кои несебично секогаш ги кани и ги чести со кафе.

Коментари

Коментари

Related Articles