Македонски новинар кој заслужува бенифициран стаж: Што ли само мислеше голманот во позадина, не е лесно да се биде новинар во Македонија – вистински нокаут пред камерата

 Breaking News

Македонски новинар кој заслужува бенифициран стаж: Што ли само мислеше голманот во позадина, не е лесно да се биде новинар во Македонија – вистински нокаут пред камерата

Македонски новинар кој заслужува бенифициран стаж: Што ли само мислеше голманот во позадина, не е лесно да се биде новинар во Македонија – вистински нокаут пред камерата
May 16
12:05 2018

Бизнис лигата веќе неколку години претставува интересно натпреварување во мал фудбал, во кое се натпреваруваат екипи составени од вработени во дел од поголемите македонски компании.

Покрај неизвесноста и атрактивните потези за време на дуелите, понекогаш има и ситуации кои се издвојуваат поради друго. Таков е и овој „инцидент“ објавен на Инстаграм профилот на Бизнис лигата, а во кој настрада новинарот кој разговораше со претставниците на двете екипи.

Ова е само уште еден доказ дека новинарската работа воопшто не е лесна:

Коментари

Коментари

Related Articles